Bucharest 31 October 2019
Trainer: Mihaela Cojocaru
Mediul de afaceri modern este aproape în totalitate dependent de tehnologia informațională, de sistemele și aplicațiile IT, fără de care este de neconceput derularea activităților curente.
Dezvoltarea tehnologiei informației în ultimii ani a condus la creșterea nevoii de protecție a afacerilor împotriva riscurilor cibernetice. Afacerile se derulează într-o lume interconectată, în care atât managementul cât și angajații utilizează în mod curent e-mailul, rețelele sociale și cloud computing-ul, ceea ce face ca expunerea la riscurile cibernetice să fie din ce în ce mai ridicată.
Implementarea Regulamentului Uniunii Europene privind protecția generală a datelor (GDPR), care va intra în vigoare în mai 2018 a făcut, de asemenea, ca riscurile cibernetice să fie tratate cu prioritate de către managementul companiilor.
Webinarul îşi propune să-i introducă pe participanți în realitatea înconjurătoare în care riscurile cibernetice sunt omniprezente şi să aducă în atenția celor interesați tipurile de asigurări existente şi modul în care acestea pot fi explicate şi oferite potențialilor asigurați.
Programul se adresează personalului din companiile de brokeraj sau din companiile de asigurare implicat în vânzarea polițelor de asigurare dar şi celor care doresc să se implice în procesul de subscriere ori de instrumentare şi lichidare de daune.
La finalul programului cursanții vor:
În prezentarea temelor se vor utiliza exemple și studii de caz din piața asigurărilor care să ajute la o mai bună înțelegere a tematicii abordate.
Mihaela Cojocaru are experiență în asigurări din 1995 având responsabilități în asigurări generale în arii ca vânzare, subscriere, daune, în special in asigurările de răspundere, asigurările de riscuri financiare și asigurări de bunuri. A ocupat pe rând, funcțiile de inspector asigurări, director subscriere asigurări generale, director vânzări și director operațiuni în companii precum ARDAF, ASTRA, ASIROM, Accenture, CertAsig. Între 2013 - 2016 a ocupat funcția de Director General Adjunct la CertAsig, iar începând din 2017 devine consultant în domenii precum asigurări, management de risc şi training. Între 1996 si 1998 a organizat cursuri de pregătire în asigurări prin programe ale Fondului Britanic de Know How și a participat la organizarea mai multor cursuri și la redactarea mai multor suporturi de curs. Este lector atestat ASF/CSA (L-0130) din 07.12.2010.
Webinarul are o durată de 2 ore , între orele 12:00-14:00.
Investiția necesară pentru participarea la acest webinar este de 85 lei + TVA/persoană.