Gestionarea Emoțiilor în Situații Tensionate

București 13 Iunie 2019

Trainer: Dan Irimia

Detalii

Modul IV - Comunicare eficientă. Tehnici de negociere. Managementul conflictelor - Pregătire profesională continuă pentru specialiști constatare daune

Curs pentru dezvoltarea competențelor de gestionare, evitare, prevenire a conflictelor în activitatea profesională. Cursul furnizează cunoștințele necesare pentru stabilirea și menținerea unui contact pozitiv cu interlocutorul prin calitatea comunicării. Se abordează tehnici de negociere si de rezolvare a obiecțiilor interlocutorului, atitudini și practici profesionale în negociere pentru evitarea unor situații tensionate. Sunt incluse recomandări concrete pentru o bună comunicare directă.

Participanților la acest curs li se vor aloca 4 puncte credit aferente pregătirii profesionale continue pentru toate categoriile profesionale din asigurări.

Cursul poate fi parcurs o singură dată în cadrul programului de formare profesională continuă.

Grup țintă

 • Constatatori de daune.
 • Personal cu atribuții în relații directe cu clienți și parteneri profesionali.

Obiectivele cursului

 • Dezvoltarea competențelor de management al conflictelor prin tehnici de negociere și gestionare a emoțiilor;  
 • Cunoașterea de către participanți a cerințelor pentru succesul unei negocieri și a unor abordări de înlăturare a barierelor de comunicare;
 • Furnizarea recomandărilor principale pentru eficiența comunicarii față în față și rezolvarea situațiilor tensiona

Tematica

 • Tehnici de negociere și de rezolvare a obiecțiilor interlocutorului;
 • Condiții esențiale pentru succesul negocierii;
 • Prevenirea și depășirea situațiilor tensionate;
 • Managementul conflictelor și înlăturarea barierelor în comunicare;
 • Recomandări esențiale pentru comunicarea față în față.  

Trainer

Dan Irimia dezvoltă oamenii și organizațiile având o experiență de vânzător și manager a unor echipe de vânzare în asigurări și peste 12 ani în training, fiind șeful departamentului de training într-o companie de asigurări.

Dan este trainer autorizat ANC, lector autorizat ASF, licențiat POINTS OF YOU – concept unic de coaching și inteligență emoțională.

Crede în dorința și în capacitatea oamenilor de a se autodepăși și în evoluția accelerată prin ghidare și suport. Dan este autorul cărții ”Fii Magicianul Vieții Tale! - O Metodă Inedită Pentru a-ți Construi Brandul Personal.”

Durata/Perioada

Programul are o durată de 3 ore (4 credite) și se va desfășura în data de 18 februarie 2019, în intervalul orar 10:00-13:00.

Investiție

Investiția pentru acest program este de:

 • 190.08lei + TVA/participant

Taxele de mai sus includ: materiale curs, pauze de cafea, certificat de participare, taxa pentru validarea și înregistrarea creditelor.

Discounturi

La tariful de mai sus se acordă o reducere de 5% persoanelor care au participat la cel puțin încă un modul din cadrul programului de pregătire profesională continuă a specialiștilor constatare daune.

Aplică la curs
Informații ajutatoare pentru completarea formularului.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și