Tehnici de rezolvare a problemelor

București 27 Iunie 2019 - 28 Iunie 2019

Trainer: Gabriela Puskas

Detalii

Abilitatea de a rezolva probleme este permanent solicitată în viața de zi cu zi, indiferent de domeniul în care lucrăm, iar soluțiile la probleme trebuie să fie rapide, economice și permanente. Abilitatea noastră de a atinge astfel de obiective ne determină remunerația, dar și cantitatea de timp liber și resursele financiare pe care ne permitem să le investim în activitățile de recreere.

Ce câștigăm?

Îmbunătățirea abilităților de găsire a soluțiilor va crește valoarea individului ca parte a unei echipe, va crește productivitatea și eficiența personală, indiferent de domeniul de activitate, și – poate cel mai important avantaj – va face viața mai ușoară și mai placută.

Participanților la acest curs li se vor aloca 20 de puncte credit aferente pregătirii profesionale continue pentru toate categoriile profesionale din asigurări.

Cursul poate fi parcurs o singură dată în cadrul programului de formare profesională continuă.

Grup țintă

 • Persoanele care ocupă funcții de middle și/sau top-management (indiferent de departament);
 • Persoanele aflate în funcții de execuție;
 • Persoanele al căror post presupune lucrul direct cu clientul;
 • Persoanele care doar ce au preluat o funcție de conducere și au nevoie să își consolideze poziția;
 • Antreprenori, consultanți, directori și oricărei persoane (indiferent de department) care lucrează într-un mediu provocator și cu un volum mare de activitate pe care trebuie să îl gestioneze într-un timp scurt.

Nivel minim de experiență pentru participare la program: minimum un an de experiență în lucrul cu clienții sau în poziție de conducere echipă/departament.

Obiectivele cursului

 • Diversificarea portofoliului personal de metode de rezolvare de probleme;
 • Conștientizarea folosirii eficiente a emoțiilor, la nivel individual, pentru rezolvarea conflictelor și a problemelor complexe;
 • Exersarea gestionării proceselor emoționale prin intermediul unor întrebări orientative, având ca rezultat eficientizarea acestora;
 • Învățarea celor 4 criterii ale unei negocieri eficiente;
 • Înțelegerea aprofundată a stilurilor de gândire;
 • Creșterea încrederii în propriile abilități de rezolvare a problemelor.

Tematica

 1. Dinamica emoțională în rezolvarea problemelor;
 2. Impactul emoțiilor asupra deciziilor;
 3. Când problemele devin conflicte;
 4. Modelul Generic de rezolvare a problemelor;
 5. Analiza Cost- Beneficiu;
 6. Modelul IDEAL de rezolvare a problemelor;
 7. Modelul MasterSolve pentru echipe;
 8. Modelul “ EMERGETICS” pentru rezolvarea de probleme
 9. Joc de rol: Negocierea de tip – câștig – câștig

Cursul pune la dispoziția participanților exerciții aplicative bazate pe scenarii de învățare, prin intermediul experiențelor extrase din viața de zi cu zi.

Trainer

Gabriela Puskas, este fondator și managing partner al companiei Performance Group, companie specializată în servicii de consultanță în management, coaching, mentoring și servicii cu impact asupra performanței individuale și organizaționale.

Are o pregătire temeinică în domenii precum managementul afacerilor, leadership, vânzări, instrumente de evaluare a personalității și inteligența emoțională. Gabriela deține un doctorat în economie și are o experiență profesională relevantă de peste 28 ani în domeniile: corporatist bancar, francize internaționale, antreprenoriat, managementul proiectelor. Gabriela s-a format în domeniul coachingului la Londra, și a urmat o serie de formări profesionale în domeniul NLP, Analiză Tranzacțională, PCM (Process Communication Model), evaluări psihometrice (MTQ48 – Mental Toughness Questionanire si ILM72- Integrated Leadership Measure) iar în prezent oferă coaching pentru performanță atât managerilor tineri, la început de carieră cât și antreprenorilor experimentați.

Durata/Perioada

Programul are o durată de 15 ore și se va desfășura pe parcursul a două zile, în intervalul orar 9:00-17:00.

Investiție

Investiția pentru acest program este de 700 lei + TVA/participant și include: materiale curs, pauze de cafea/gustare, certificat de participare, taxa pentru validarea și înregistrarea creditelor.

Discounturi

La tariful de mai sus se acordă urmatoarele discount-uri:

 • 5% pentru înscriere și plată până la data de 24 mai 2019
 • 5% pentru înscrierea a mai mult de două persoane din cadrul aceleiași organizații.
 • Discount-urile pot fi cumulate.
Aplică la curs
Informații ajutatoare pentru completarea formularului.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și