Online 21 Iunie 2019
Trainer: Rares Medrega
Pregătire profesională continuă a constatatorilor de daune din domeniul asigurărilor
Un program practic de 3 ore, desfasurat online, în urma căruia participanții vor afla și vor pune în aplicare abilități de comunicare eficienta. Abordarea seminarului este una de învățare experiențială.
Participanților la acest curs li se vor aloca 4 puncte-credit aferente pregătirii profesionale continue a constatatorilor de daune din domeniul asigurărilor.
Cursul poate fi parcurs o singură dată în cadrul programului de formare profesională continuă a constatatorilor de daune din domeniul asigurărilor.
Constatatori de daune în asigurări
Cap. 1.Comunicarea asertiva - (teorie, exerciții)
a) Asertivitatea – diferente intre comunicarea agresiva, pasiva, pasiv-agresiva si cea asertiva
b) Formularea raspunsurilor asertive – trecerea de la agresiv la asertiv, trecerea de la pasiv-agresiv la asertiv
Cap. 2 Elemente de analiza tranzactionala utile in comunicarea cu clientii – (teorie, exerciții)
a) Cele 3 stari ale “eu-lui” din care comunicam
b) Tipuri de tranzactii in comunicare
b) Tranzactii pozitive si tranzactii negative
Cap. 3 Conversatii dificile – intelegerea matricei dificultatii, cele 4 faze ale unei conversatii de succes – (teorie, exerciții)
a) Ce este o conversatie dificila, matricea dificultatii conversatiilor
b) Cele 4 faze ale unei conversatii dificile
Rareș Medrega – Absolvent al Facultății Finanțe-Asigurări si al unui master în Managementul resurselor umane, Rareș a acumulat o experiență de peste 5 ani în vânzări și management în domeniul asigurărilor și peste 12 ani în domeniul training-ului și al consultanței de afaceri. Rareș a fost implicat în numeroase programe de formare și consultanță în domeniul vânzărilor din domenii precum asigurări, banking, IT, comunicații și automotive. Rareș este trainer certificat ANC, LIFO® (www.liforomania.ro), lector ISF, coach certificat și a susținut până acum peste 1000 de zile de training și consultanță.
Programul are o durată de 3 ore (4 credite) și se va desfășura în data de 21 iunie, în intervalul orar 14:30-17:30.
Accesul la acest curs online, de tip webminar se va face pe baza unei aplicatii care poate fi descarcata pe smartphone, laptop sau calculator astfel incat cursul sa poata fi accesat live de oriunde de catre cursanti. Detaliile accesarii aplicatiei vor fi transmise inainte de desfasurarea cursului, catre participantii inscrisi.
Investiția pentru acest program este de: 88 lei + TVA/participant