Metode de evaluare a acțiunilor cotate la bursă

Bucureşti 28 Februarie 2017

Trainer: Cristian Tudorescu

Detalii

În acest program, participanţii vor parcurge principalele metode de evaluare a acţiunilor utilizate în practică, cu aplicabilitate pentru acţiunile cotate atât pe piaţa locală cât şi pe pieţe internaţionale de capital.

Prin dobândirea acestor cunoştinţe, atât investitorii avansaţi, cât şi persoanele active în piaţa financiară vor deprinde construcţia principalelor modele, precum: Creşterea perpetuă a dividendelor, Metoda Multiplilor, Metoda Discounted Cash-Flow, Metoda 'Sum of Parts', astfel încât acestea să sprijine deciziile de investiţii în acţiunile listate.

Grup țintă

Cursul se adresează atât investitorilor cu o experienţă medie în ceea ce priveşte investiţiile, cât şi persoanelor active în instituţii financiare care doresc o înţelegere aprofundată a metodelor de analiză şi evaluare a acţiunilor.

Obiectivele cursului

Deprinderea principalelor metode de evaluare a acţiunilor, cu aplicabilitate atât în piaţa locală cât şi în cea internaţională, pentru a oferi suport investitorilor şi specialiştilor în piaţa financiară, în deciziile lor de plasament în acţiuni. Explicarea prin exemple şi studii de caz a punctelor forte, dar şi a limitărilor în utilizarea metodelor de evaluare expuse.

Tematica

  1. Cele două mari provocari în evaluarea acţiunilor - perspectivele afacerii şi actualizarea fluxurilor
  2. Metoda creşterii perpetue a dividendelor
  3. Mulipli de evaluare: P/E, P/B, P/S, EV/EBITDA
  4. Metoda Fluxurilor actualizate de numerar (Discounted Cash-flow) - studiu de caz.
  5. Alte metode utilizate în practică - exemplificare "Sum of Parts"
  6. Studii de caz, exemple - Acţiuni şi Indici Bursieri de pe piaţa românească şi de pe pieţele internaţionale de capital.

Trainer

Cristian Tudorescu - cu o experienta de 12 ani în pieţele de capital, din postura de Director de Research în cadrul Vanguard SA (actualmente Tradeville SA), administrator de investiţii în Societăţi de Administrare a Investiţiilor. Consultant în proiecte de finanţare ale companiilor private şi ale unor entităţi publice. 

Absolvent al Nivelului II in Programul CFA (Chartered Financial Analyst).

Experienţă de mai mult de 6 ani in livrarea de cursuri şi training-uri.  

Durata/Perioada

Programul durează 5 ore și va avea loc în data de 28 februarie 2017 între orele 10:00 și 15:00.

Investiție

Investiția necesară pentru acest program este de 300 lei + TVA/participant și include: materiale auxiliare, pauza de cafea și certificat de participare.

Discounturi

La tariful de mai sus se acordă discount de 5% pentru înscriere și plată până la data da 10 februarie 2017.

Aplică la curs
Informații ajutatoare pentru completarea formularului.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și