Dezvoltarea abilitatilor de negociere a cuantumului daunelor morale

București 28 Noiembrie 2019

Trainer: Alexandru Grigorescu

Detalii

Modul II - Actualizarea noțiunilor tehnice. Noutăți și tendințe

Programul îşi propune dezvoltarea abilitaților și competenţelor de negociere a cuantumului daunelor morale. Programul conține elementele principale (teoretice si practice) ale celor mai întâlnite tehnici de negociere în cadrul procesului de lichidare pe cale amiabilă a dosarelor de daune RCA cu vătămări corporale.

Participanților la acest curs li se vor aloca 8 puncte credit aferente pregătirii profesionale continue pentru specialiștii constatare daune.

Cursul poate fi parcurs o singură dată în cadrul programului de formare profesională continuă a specialiștilor constatare daune.

Grup țintă

Cursul se adresează persoanelor care fac parte din procesul de instrumentare daune (constatare și lichidare), datorită identificării mai multor nevoi de dezvoltare a cunoștințelor, abilitaților și atitudinilor ale acestora. Este impetuos necesar ca fiecare persoană care face parte ca și reprezentant în procesul de instrumentare daune să aibă cunoștință de noile tehnologii de reparație prezente pe piață. Atât în procesul de constatare daune cât și în procesul de lichidare reprezentanții acestui proces pot aplica soluții tehnologice care conțin tehnologii noi de reparație ale vehiculelor.

Obiectivele cursului

La finalul cursului, participanții vor putea să:

  • să dezvolte abilitați de comunicare proactive către client/păgubit.
  • să identifice așteptările reale ale parților civile în procesul de negociere.
  • să aplice minim o tehnică de negociere în procesul de negociere a daunelor morale.

Tematica

a)      Regulile de bază ale negocierii;

b)      Procesul de negociere – definirea persuasiunii și cateva moduri de detectare a comportamentului simulat (minciuna);

c)      Trainerul va prezenta elemente teoretice privind definirea persuasiunii și câteva moduri de detectare a comportamentului simulat (minciuna);

d)     Aplicarea cunoștințelor dobândite.

e)      Recunoașterea indicilor comportamentului simulat;

f)       Tehnici de negociere ( BATNA / ZOPA)

Trainer

Alexandru Grigorescu este licențiat Universitatea Politehnica, Facultatea de Transporturi și Autovehicule rutiere. Are peste 10 ani de experiență în asigurări – manager daune Uniqa Asigurări, responsabil metodologie daune Generali Asigurari. Este coordonator al secțiunii auto la UNSAR de la mijlocul anului 2017. Este formator autorizat ANC.

Durata/Perioada

Programul are o durată de 6 ore (8 credite) și se va desfășura în intervalul orar 09:00-15:00.

Investiție

Investiția pentru acest program este de:

  • 270,16 lei + TVA/participant

Taxele de mai sus includ: materiale curs, pauze de cafea, certificat de participare, taxa pentru validarea și înregistrarea creditelor.

Aplică la curs
Informații ajutatoare pentru completarea formularului.
 Newsletter ISF

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți. Suntem prezenți și pe rețelele de socializare și