București 10 Mai 2019
Trainer: Simona Fătu
Testimoniale:
”Foarte bine structurat şi prezentat!”
”Foarte util.”
Tot mai multe reglementări, dar şi acțiuni de control din partea autorităților de supraveghere, pun accent pe exercitarea rolului activ al conducătorilor societății în stabilirea limitelor toleranței la risc și a sistemului de control intern şi a evaluării eficienței acestor sisteme. Ori, pentru a dovedi această diligență, procesul decizional trebuie documentat. Activitatea comitetelor consultative care funcționează pe lângă consiliile de administrație, respectiv consiliile de supraveghere ale societăților care activează în domeniul piețelor financiare constituie instrumente utile de conformare în exercitarea atribuțiilor stabilite de acest regulament.
Cursul este dedicat prezentării modului în care comitetul de audit poate fi organizat pentru a face dovada exercitării, cu diligență şi bună credință a atribuțiilor de conducător (atât conducere executivă cât şi superioară) în exercitarea atribuțiilor acestora din domeniul auditului intern, a modului de organizare a sistemului de control intern, de stabilire a apetitului de risc şi a toleranței la risc a societății precum şi în domeniul raportării financiare şi a altor tipuri de raportări înaintate către autoritatea de reglementare şi control.
La finalul cursului, participanții vor dobândi şi dezvolta competențe cu privire la:
Simona Fătu este un manager experimentat având o experiență de peste 10 ani în conducerea executivă şi neexecutivă a unor societăți mari din domeniul financiar, energetic, extractiv, de producere şi comercializare de produse alimentare. Aceasta a deținut pe parcursul mai multor ani, funcția de președinte al comitetului de audit în cadrul Electrica Distribuție Transilvania Sud.
Absolventă a Academiei de Studii Economice a predat cursuri de piețe de capital în cadrul ASE cât şi în cadrul unui program de formare profesională adresat managerilor companiilor listate.
Programul se va desfășura pe durata a 3 ore,in intervalul 09:00-12:00.
Investiția necesară pentru participarea la acest program este de 380 lei + TVA/persoană.
La tariful de mai sus se acordă următorul discount: 5% pentru înscrierea a cel puțin 2 persoane din cadrul aceleiași organizații.